BAS

En komplett hemsida för företaget eller organisationen som vill ha en enkel och funktionell hemsida till ett bra pris.

 • Välj bland många moderna stilmallar
 • Uppdatera enkelt online

 • 6 999 KR

  Beställ

  Vårt BAS-paket erbjuder kompletta hemsidor som har allt de nödvändiga till ett superbra pris. Välj fritt bland vårt arkiv av färdiga designmallar. För dig med särskilda krav kan du enkelt komplettera hemsidan med våra tilläggstjänster. Webbhotell och domän ingår kostnadsfritt.

  STANDARD

  Lösningen för dig som vill ha en skräddarsydd hemsida med många funktioner.

 • Skräddarsydd design
 • Uppdatera enkelt online

 • 12 500 KR

  Beställ

  Med vårt standardpaket får du en skräddarsydd hemsida som matchar ert företags grafiska profil eller där designen tas fram efter era idéer och önskemål. Standardpaketet är en komplett lösning som innehåller allt från webdesign, programmering, webbhotell och domännamn

  PLUS+

  För dig med högre krav på hemsidans funktion och användarvänlighet. Vi gör din idé till verklighet.

 • Avancerade funktioner
 • Uppdatera online

 • Offert

  Beställ

  Särskilda önskemål?
  Vårt pluspaket täcker det lilla extra. Det omfattar allt som standardpaketet men ger er större möjligheter med avancerade och skräddarsydda funktioner som är anpassade efter dina önskemål.

  Hemsidor för alla behov

  Hemsida - Komplett hemsida

  Hemsida till företag

  I dag är det extremt viktigt att synas på internet då det är där som de flesta söker efter information, tjänster och produkter. Ett företag utan hemsida eller med en gammal och omodern hemsida kan förlora många värdefulla kunder.

  En modern hemsida med tilltalande webbdesign är en av de bästa marknadsföringskanalerna för företag, privatpersoner och organistationer att locka till sig nya kunder och möjligheter. En hemsida som har innehållshanteringssystemet WordPress är enkel att underhålla och du når snabbt ut med uppdaterad information till kunder, kollegor och andra medarbetare.

  Se ett urval av hemsidor vi skapat »


  HTML5-logo

  Våra hemsidor

  Gratis webbhotell och domän

  Webbhotell och domän ingår kostnadsfritt första året till alla våra paket.

  60kr/mån nästkommande år.

  Uppdatera enkelt online

  Håll alltid hemsidan uppdaterad med den senaste informationen enkelt med hjälp av marknadens främsta innehållshanteringsverktyg som WordPress, Joomla eller Concrete5

  Vi kommer gärna till med tips och råd för att er webbplats ska bli så bra som möjligt.
  Om ni redan har en hemsida som ni skulle vilja ha hjälp att utveckla så hjälper vi gärna till!

  Ansök om offert


  Publiceringsverktyg till er hemsida

  Alla våra webbsidor levereras med ett publiceringsverktyg, så kallat CMS (Content Management Systems). Med ett publiceringsverktyg kan du enkelt hålla hemsidan uppdaterad och ändra på text och bilder på din webbplats helt utan förkunskaper. kan du enkelt hålla hemsidan uppdaterad genom att ändra på text och bilder. Det gör du själv lätt utan förkunskaper.

  WordPress är publiceringsverktyget som vi själva rekommenderar då det är mycket lättanvänt och finns på de flesta språk (så klart finns på svenska!) samt att WordPress är ett av de populäraste publiceringsverktygen på marknaden.

  wordpress-joomla-drupal
  Ett publiceringsverktyg är till för er som uppdaterar sidan ofta. För er som inte behöver uppdatera sidan så ofta, rekommenderas det mer ekonomiska webbadministration-tjänsten.

  Läs mer om WordPress

  Tillval

  Bildgalleri till hemsida

  Ett galleri med dina bilder på hemsidan med översikt och möjligheter att bläddra mellan bilderna.

  Delningverktyg till hemsida

  Idag används sociala tjänster som facebook, twitter och bloggar för att kommunicera och sprida information. Det skapar en väldigt stor marknadsföringskanal som är perfekt för att sprida ut sin information på. Med ett delningsverktyg kan man enkelt kan dela med sig av sin egen eller andras hemsidor med några få knapptryck.

  Hantering av hemsida

  Vi sköter uppdateringen av er webbplats. Det enda ni behöver göra är att meddela oss med de ändringar som ska göras så uppdaterar vi er webbplats med den nya informationen och/eller bilder. Perfekt för er som inte har tid eller kunskap för att uppdatera sin webbplats själv. Webbadministrations-tjänsten är alternativ till CMS-verktyget, skillnaden är att vi sköter uppdateringen och tar betalt för varje tillfälle vilket lönar sig om man inte är i behov av regelbunden uppdatering.
  Tjänsten är även för de som redan har en hemsida men vill ha hjälp med uppdatering och underhåll.

  Webbhotell till hemsida

  Vi erbjuder dig webbhotell för din hemsida på mycket kraftfulla servrar från Binero med stöd för obegräsat antal e-postadresser samt mysql databaser.


  Ni bestämmer och vi tillverkar. Kontakta oss för en offert