wordpress-logo

WordPress som publiceringsverktyg

WordPress är  idag ett av de största publiceringsverktygen/innehållshanteraren till hemsidor och bloggar som aktivt släpper nya uppdateringar med förenklade och förbättrade lösningar. WordPress är det publiceringsverktyg (CMS) som vi själva använder. Vi rekommenderar dig att också välja det då det är mycket lätt att använda samt att det finns stöd för många olika språk.


Uppdatera själv med WordPress

Med WordPress loggar du enkelt in på din hemsida och får upp en panel över alla sidor och inlägg där du enkelt kan gå in och ändra, lägga till och uppdatera text och bilder.

Ladda upp bilder i WordPress

En hemsida blir blir mer livfull om man laddar upp lite bilder, med WordPress är det enkelt och användarvänligt. WordPress egna verktyg hjälper dig att skala ner bilderna till rätt storlek samt vart de ska placeras i innehållet.

Tillägg till WordPress

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg (CMS) som erbjuder tusentals tillägg för t.ex. sökmotoroptimering (SEO), säkerhetskopiering av databas och liknande.

Blogga med WordPress

Är du intresserad utav att börja / fortsätta blogga på din hemsida så är går det utmärkt med WordPress då det innehåller många bra och genomtänkta fördelar och verktyg. Det finns många fördelar med att aktivt blogga på din hemsida då det lockar till sig besökare som har potential att återkomma.


Följ våra WordPress-guider

Är du ny med WordPress så har vi gjort några guider.
WordPress-guider