sociala-medier-marknadsforing

Marknadsföring och Sociala medier

Vi hjälper er marknadsföring åt ert företag genom de modernaste och mest populära verktygen för Sociala medier, nämligen Bloggar, Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr och Youtube.

Med Sociala medier så gör man det enkelt för sina kunder och vänner att hitta och ta kontakt med er, samtidigt som de håller sig uppdaterade om vad som händer kring er verksamhet eller vardag.

Kontakta oss om marknadsföring


Sprid nyheter och erbjudanden

Med sociala medier och nätverk så går det snabbt att få ut information om nyheter, events och uppdateringar till era kunder på ett mycket enkelt och användare vänligt sätt.

Låt kunder och vänner hjälpa till med er marknadsföring

Integrera er webbplats med de sociala nätverken som Facebook och Twitter så att andra enkelt dela och sprida vidare ditt innehåll med andra genom ett knapptryck på en så kallad ”Like / Gilla”-knapp som låter besökaren att skicka innehållet direkt till facebook, eller en Tweet-knapp som låter besökaren dela innehållet på sin twitter.


Bloggar

På en blogg kan man lägga upp inlägg med de senaste erbjudandena och uppdateringarna. Du har kanske märkt att dina konkurrenter har en blogg och då är det hög tid att själv skaffa än för att inte verka sämre. Att ha en blogg ökar sidans rank, både hos sökmotorer som Google och Eniro, men också hos besökarna!

Facebook

Facebook låter er lägga upp en egen ”fan page” som alla användare har möjligheten att följa och sprida dina nyheter.

  • Facebook har mer än 500 miljoner aktiva användare.
  • 50% av deras aktiva användare loggar in på Facebook varje dag.
  • Genomsnittliga användaren har 130 vänner på Facebook.
  • Människor runt om i hela världen tillbringar mer än 700 miljarder minuter per månad på Facebook.

Twitter

Twitter är en mikroblogg och en community som går ut på att deras användare postar en kort uppdatering på max 140 tecken om aktuella nyheter och händelser. På twitter kan vem som helst följa vem som helst som har twitter som företag, kändisar, och vänner för att hela tiden hålla sig uppdaterade om vad som händer.

Youtube

Youtube är en tjänst där användarna själva kan ladda upp filmer om allt möjligt. Man kan även kommentera och se de filmer som andra har laddat upp.

Flickr

Flickr är en tjänst där användarna kan ladda upp sina digitala bilder och videofilmer i olika album där man själv väljer vilka som ska ha tillgång till dem.

LinkedIn

LinkedIn är ett verktyg där man kan sköta sitt vänskaps-näverk. Tjänsten är till för att man ska kunna återknyta kontakten med gamla vänner och kollegor. Med ett brett vänskapsnät så får man större möjligheter att hitta nya kunder, arbeten och affärsmöjligheter.